Detta med att börja blogga igen..

Jag har bloggat länge. Väldigt länge. De senaste två åren har det dock inte blivit så mycket då livet förändras och man blir upptagen med nya saker. Det jag har funderat på länge är dock detta, jag går en sjukt spännande utbildning inom ett yrke som många inte vet mycket om. Många har tankar kring just branschen, den verkar sjukt kul, alltid nya människor, man får göra sjukt feta saker - om man vill, eller jobba i mindre projekt och förändra folks åsikter om produkter, varumärken och liknande. 

Vi har precis avslutat vår första termin och egentligen borde jag plugga på det jag måste göra över jul - men istället funderar jag på att börja blogga här. 

I samma veva som jag började skolan igen så har också min fotokarriär (karriär? kanske inte..) kickat igång på allvar. Det är massor av fotojobb nu, speciellt under hösten har det varit mycket. Så det kanske väcker intresset både för min egen del då jag idag bara postar bilder på facebook och instagram typ - och sen är det väl roligare för de som kanske får för sig att läsa?


Hmm.. Jag ska ta och fundera lite på detta, medans jag redigerar bilder på min magiskt söta lilla brorsdotter Tuva. 
 


Kommentarer
Postat av: Martina

hej!

2015-04-04 @ 20:47:40
URL: http://martinamartina.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: